Trabzon’da katlı otoparktaki dükkanlar satıldı mı? Açıklama geldi

Trabzon Büyükşehir belediye meclisinde katlı otoparktaki dükkanlar gündeme geldi.

Trabzon’da katlı otoparktaki dükkanlar satıldı mı? Açıklama geldi

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı meclis toplantıları devam etti.

Toplantıda söz alan CHP grup başkanvekili Turgay Şahin tam otomatik katlı otoparktaki dükkanları ve Pazarkapı kentsel dönüşüm projelerini sordu.

Şahin “ ilk sorum Tanjanttaki katlı otoparkta dükkanların satışı oldu mu? İkinci sorum ise ; Pazar kapının kentsel dönüşümü konusu TOKİ’ye gönderildi. Vatandaş orada yolumu kesiyor ve orada kentsel dönüşüm değil yenileme olduğunu söylüyorlar. Ben böyle bir şey olmadığını söyledim. Bu konu açıklığa kavuşturulursa iyi olur” dedi.

Zorluoğlu cevaben “Tanjanttaki dükkanlarla alakalı satma noktasında bir ihale yaptık ama katılımcı olmadığı için satış olmadı. Yeni bir hazırlık yapıyoruz. Uygun bir zamanda yeniden ihaleye çıkacağız

Pazarkapı’daki kentsel dönüşümle alakalı TOKİ’nin yaptığı bir çalışma var. TOKİ ile başka bir çalışma daha yapıyoruz. Kentsel yenileme değil. Kentsel dönüşüm noktasında bir çalışma yapıp o konuda bir karar vereceğiz. Bu konuyu çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber