Trabzonspor karaborsa biletler için harekete geçti

Trabzonspor karaborsa bilet satışı üzerine işlem başlattı

Trabzonspor karaborsa biletler için harekete geçti

Süper Lig'de lider Trabzonspor bu hafta sahasında en yakın rakibi Konyaspor'u konuk edecek. Bu maç öncesinde satışa çıkan biletlere yoğun ilgi olurken bazı kişilerin karaborsa bilet satışı yaptığı tespit edildi.

Konuyla ilgili Trabzonspor resmi sitesinden açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

13 Şubat, Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız İttifak Holding Konyaspor müsabakasına ilişkin olarak kanuna aykırı bir şekilde karaborsa bilet satışı yapıldığı tespit edilmiştir. Bu kişiler hakkında 6222 sayılı yasanın 15/6 maddesine muhalefet sebebiyle suç duyurusunda bulunulacaktır. Karaborsa bilet satışı yapan kişi ve platformlardan bilet alınmamasını taraftarlarımızdan önemle rica ederiz.

Taraftarlarımız, kulübümüzün karaborsa bilet satışına karşı hukuki işlem başlatabilmesi için info@trabzonspor.org.tr adresine mail atarak geribildirimde bulunabilirler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor