Trabzon’da kaçak tütün ve alkole yer yok
Trabzon’da yapılan çalışmada bir şahsa ait çanta ve poşetlerde kaçak ürünler bulundu. Operasyonda elektronik sigara, sigara ve içki ele geçirildi.
Yayınlanma:
Güncelleme:
Trabzon’da kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmada, D.P. isimli şahsa ait çanta ve poşetlerde çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yapılan aramada 20 paket kaçak elektronik sigara, 350 paket kaçak sigara ve 9 adet şişe içerisinde kaçak içki bulunduğu belirtildi.
Çanta ve poşetlerde tespit edildi
Emniyet birimlerince gerçekleştirilen kontrollerde söz konusu ürünlerin şahsa ait çanta ve poşetlerde yer aldığı kaydedildi.
Olayla ilgili adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

Kaynak:Haber61
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Trabzon