Trabzonlu Başkanlar Ankara’da Bakan Uraloğlu’nun misafiri oldu
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon spor camiasının önemli isimleriyle birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Trabzonspor ve şehir futboluna dair görüş alışverişinde bulunuldu.
Geniş Katılımlı Ziyaret
Ankara’da gerçekleşen buluşmaya Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, 1461 Trabzon Futbol Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu, Sebat Gençlik Spor Başkanı Atalay Armutçu ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Neşet Soylu katıldı.
Bakan Uraloğlu’na Teşekkür
Ziyaretin ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Bakan Uraloğlu’na misafirperverliği için teşekkür etti. Genç, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Trabzonspor Kulübü Başkanımız Sn. Ertuğrul Doğan, Asbaşkanımız Sn. Zeyyat Kafkas, 1461 Trabzon Futbol Kulübü Başkanımız Sn. Celil Hekimoğlu, Sebat Gençlik Spor Başkanımız Sn. Atalay Armutçu ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Serkan Neşet Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu’nun misafiri olduk. Nazik ev sahiplikleri, samimi ilgi ve muhabbetleri için Sn. Bakanımıza teşekkür ederiz."
Kaynak:Haber61

