Trabzon'da kablo hırsızları suçüstü yakalandı

Trabzon'un Tonya ilçesinde kablo hırsızlığı yapan 2 kişi yakalanarak tutuklandı

Trabzon'da kablo hırsızları suçüstü yakalandı

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'un Tonya İlçesinde haberleşme ve enerji nakil kablosu çalan şahıslar suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Jandarma dedektifleri JASAT ekipleri tarafından yapılan teknik ve fiziki takip neticesinde Tonya ilçesinde 23 Kasım 2021 tarihinde A.B. ve K.B. isimli şüpheli şahısların çaldıkları kabloları plastik kısımlarından ayırmak maksadıyla erittikleri esnada yapılan operasyon neticesinde suçüstü yakalandı.

Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramada 13 kg. eritilmiş bakır kablo, 3 adet bakır kazan, 1 adet bakır ibrik, çeşitli elektrik malzemeleri, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Şüpheliler hakkında Jandarma dedektifleri JASAT ekiplerinin araştırması sonucunda; Tonya ilçesi Karasu ve Kösecik Mahallelerinde 4 kablo hırsızlığı olayını gerçekleştirdikleri ve çaldıkları kabloyu hurdacıya sattıkları tespit edildi.

Şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Trabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Trabzon'da kablo hırsızları suçüstü yakalandı

Trabzon'da kablo hırsızları suçüstü yakalandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber