Trabzon’da güvenlik ve asayiş masaya yatırıldı

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında yapılan İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda, şehir genelinde güvenlik tedbirleri ve yürütülen çalışmalar değerlendirildi.
Trabzon’da güvenlik ve asayiş masaya yatırıldı

Trabzon’da İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Aziz Yıldırım başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya geniş katılım
AFAD Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Vali Yardımcısı Dr. Ali Yılmaz, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral B. Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, ilçe kaymakamları, güvenlik birimlerinin yetkilileri ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

trabzonda-guvenlik-ve-asayis-masaya-yatirildi

Asayiş ve güvenlik konuları değerlendirildi
Toplantıda, Trabzon genelinde asayiş ve güvenliğe ilişkin mevcut durum ele alındı. Alınan tedbirler, yürütülen çalışmalar ve planlanan uygulamalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

İl genelinde kamu güvenliği, huzur ve düzenin sağlanmasına yönelik koordinasyonun güçlendirilmesi hedefiyle gerçekleştirilen toplantının sonunda, kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yapıldı. 

trabzonda-guvenlik-ve-asayis-masaya-yatirildi

Kaynak:Trabzon Valliği

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir