Trabzon’da Farabi Hastanesi’nin koronavirüs raporu!

Trabzon’da koronavirüs vakalarında son günlerde durulma yaşanırken Farabi Hastanesi’nin bugüne kadarki raporu ortaya çıktı

Trabzon’da Farabi Hastanesi’nin koronavirüs raporu!

Haber61 Haber Servisi

Çin’de ortaya çıkan ve dünyayı etkisine alan koronavirüs kovid-19 salgını Türkiye’de de etkili olurken son günlerde vakalarda azalma yaşandı.

Benzer durum Trabzon’da da yaşanırken son 6 gündür koronavirüs nedeniyle ölüm yaşanmadı ve vefat sayısı 18’de kaldı.

Trabzon’da koronavirüs vakaları ile yoğun şekilde ilgilenen hastanelerden biri olan KTÜ Farabi Hastanesi’nin bugüne kadarki raporu belli oldu. 

Bugüne kadar Farabi Hastanesi’nde yaklaşık 4200 test gerçekleştirilirken pozitif veya şüpheli olarak toplam 200 kişi tedavi altına alındı. Bu hastaların büyük bölümü tedavileri tamamlanarak taburcu edilirken , 18 hastanın ise yoğun bakımda tedavi gördükten sonra servise alındığı ve 1 kişinin de halen yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Farabi Hastanesi'nde koronavirüs kaynaklı vefat ise yaşanmadığı kaydedildi.

Uzmanlar gidişatın olumlu yönde ilerlediğini belirtirken kesinlikle tedbirlerin elden bırakılmaması gerektiğinin de altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber