Trabzon'da belediye başkanı şok olayı açıkladı! "Belediye önünde kendini yakmakla tehdit etti"

Trabzon'da belediye başkanlarından Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel'e ortak ziyaret gelirken, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya çarpıcı ifadeler kullandı.

Trabzon'da Tonya ilçesi Belediye Başkanı Osman Beşel makamında saldırıya uğramıştı. Saldırıya uğrayan Beşel'e Trabzon'da belediye başkanlarından destek ziyareti geldi.

Trabzon'da belediye başkanları Tonya'da Başkan Beşel'e ortak ziyaret gerçekleştirirken, burada açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya çarpıcı ifadeler kullandı.

Başkan Kaya bu tür olaylarla karşılaşabildiklerini ifade ederek, "Daha dün bir arkadaşımız belediyenin önüne gelip kendini yakmakla beni tehdit etti. Bu tür şeylerle hepimiz karşılaşıyoruz, karşılaşacağız da. Bu yapılanları onaylamak mümkün değil. Saldırıyı şiddetle kınadığımı ifade ediyorum" dedi.

kayadan-sok-sozler-2.webp

Ahmet Kaya'nın açıklaması şu şekilde;

"Kendini yakmakla tehdit etti"

Zaman zaman belediye başkanlarına karşı hoş olmayan saldırılarla karşı karşıya kalabildiklerini belirten Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, "Gönül isterdi ki seçim sonrası bu ziyaret bir hayırlı olsun ziyareti olsaydı. Yapılan saldırıyı kınamak üzere buradayız. Parti ayrımı olmaksızın her görüşten başkanlarımızın burada olması çok değerli. Birlikteliği tesis eden Büyükşehir Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Hepimizi kamu kaynaklarını en iyi şekilde kullanarak hizmet etmeye çalışıyoruz. Hizmetler sırasında talihsizlikler olabiliyor. Ben de yaşadım. Daha dün bir arkadaşımız belediyenin önüne gelip kendini yakmakla beni tehdit etti. Bu tür şeylerle hepimiz karşılaşıyoruz, karşılaşacağız da. Bu yapılanları onaylamak mümkün değil. Saldırıyı şiddetle kınadığımı ifade ediyorum"

besele-ziyaret-3-001.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler