Trabzon Emniyetinden Kaçaklara Geçit Yok: Aranan 4 Şahıs Yakalandı
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla aranan şahıslara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan teknik ve fiziki takipler neticesinde, farklı suç dosyalarından aranan 4 şahsın saklandıkları adresler tespit edilerek operasyon için düğmeye basıldı.
Suç Dosyaları Kabarık Çıktı
Yakalanan şahısların kimlikleri ve işledikleri suçlar emniyet raporlarına yansıdı. Yapılan açıklamaya göre; S.S. isimli şahsın “ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma” suçundan arandığı belirlendi.
Operasyonun devamında, A.M.T. “çekle ilgili karşılıksızdır işlemi yapılmasına sebebiyet verme”, M.D. “herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık” ve O.Y. ise “basın yayın araçlarının sağladığı kolaylıktan yararlanmak suretiyle dolandırıcılık” suçlarından yakalanarak emniyete götürüldü.
Adli İşlemler Başlatıldı
Gözaltına alınan 4 zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği bildirildi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçluyla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ve operasyonların hız kesmeyeceğini kaydetti.