Trabzon’da aranan 18 şahıs yakalandı. 28 Nisan 2020

Koronavirüs günlerinde Trabzon’da asayiş uygulamaları devam ediyor.

Trabzon’da aranan 18 şahıs yakalandı. 28 Nisan 2020

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’da yapılan asayiş uygulamalarında toplam 8 bin 937 şahsın sorgulaması yapıldı. Yapılan sorgu ve denetimler sonucu 3 Kurusıkı Tabanca, 9 Fişek, 1 Delici Kesici Alet, 8,52 gr Esrar Maddesi, 0,73 gr Bonzai, 2 Adet Ecstasy Hap ele geçirildi.

Ayrıca; Türkiye’ye illegal yollardan giriş yapan 1 yabancı uyruklu şahıs Geri Gönderme Merkezine teslim edildi. Emre Aykırı Davranış, Dilencilik, Yasadışı Bahis, Hıfzıssıhha Kanunu ve diğer konularla ilgili 95 şahsa idari işlem yapıldı, Değişik suçlardan arama kaydı olan toplamda 18 şahıs yakalandı, Kasten Yaralama, Tehdit, Taksirle Yaralama, Dolandırıcılık ve Hakaret suçları başta olmak üzere 30 olay aydınlatıldı ve 90 şüpheli hakkında işlem yapıldı, Farklı gün ve saatlerde parklar 120 kez kontrol edilirken, 471 işyeri kontrol edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber