Trabzon KESK'ten terör saldırısına kınama

Trabzon KESK, İstanbul'da 38 kişinin şehit olduğu terör saldırısını lanetledi.

Trabzon KESK'ten terör saldırısına kınama
Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu Trabzon Şubeler Platformu, İstanbul Beşiktaş'daki hain terör saldırısını kınadı.

Platform Dönem Sözcüsü Muhammet İkinci tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Artık sözün bittiği yerdeyiz. İstanbul’da dün gece patlatılan bombalarla yüreğimize bir kez daha kor düştü. Öncelikle saldırılarda yaşamını yitiren yurttaşlarımızın ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralı yurttaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. KESK olarak, kimden gelirse gelsin terörün her türlüsünü lanetliyoruz. 

Ülkemizin içine sokulmak istendiği kaos  ortamına karşı tüm kesimleri duyarlı olmaya, halkımızın birliğini ve ülkemizin demokratik geleceğini savunmak için  güçlerini birleştirmeye çağırıyoruz. Ülkemizin geleceğinin bombalı saldırılarla belirlenmek istendiği bu kanlı girdaba hep birlikte direnecek, teröre teslim olmayacağız."




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber