Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, görev süresinin 3. yılını değerlendirdiği basın toplantısında Karşıyaka-Uğurlu yolundaki sorunlar ve Kadınlar Hali’nin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
“Karşıyaka-Uğurlu yolunun takipçisi olacağız”
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Gümrükçüoğlu, uzun süredir yapımı aksayan Karşıyaka-Uğurlu yoluna değindi. Yolun yüklenici kurumunun Karayolları Genel Müdürlüğü olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, “Bu yolun en kısa sürede yatırım planına alınması için sürecin takipçisi olacağız” dedi.
Kadınlar Hali yenilenecek
Yıkılarak yeniden yapılacak olan Kadınlar Hali ile ilgili de bilgi veren Gümrükçüoğlu, vatandaşların mağdur edilmeyeceğini vurguladı:
“Kadınlar Hali, TOKİ iş birliğiyle projelendirilecek. Oradaki işyerleri muhtemelen ihale ile ya kiralanacak ya da satılacak. Kişisel mağduriyet olmayacak. TOKİ’yle birlikte yasal ve kanuni ne işlem gerekiyorsa o yapılacak.”
Kaynak: