Trabzon için şok iddia!

Trabzon'da bu iddia tartışılmaya başlandı.. İddianın sahibi TMMOB Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Şaban Bülbül. Haber61 TV’de hafta içi her gün yayınlanan Levent Ustabaşı’nın hazırlayıp sunduğu Manşet programına katılan Başkan Şaba Bülbül

Trabzon için şok iddia!

Trabzon'da bu iddia tartışılmaya başlandı..

İddianın sahibi TMMOB Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Şaban Bülbül.
Haber61 TV’de hafta içi her gün yayınlanan Levent Ustabaşı’nın hazırlayıp sunduğu Manşet programına katılan Başkan Şaba Bülbül, çarpıcı açıklamalar yaptı.

RUSYA ENGELLİYOR

”Trabzon'a demiryolunu Rusya istemiyor ve engelliyor” diyen Başkan Şaban Bülbül, “Çünkü Trabzon limanı aktif hale gelecek ve kendi limanlarının değeri düşecek. Ticari anlamda zaten sıkıntı yaşayan Rusya, Trabzon Limanı'ndan da bir darbe almak istemiyor. Demiryoluyla Trabzon-Erzincan bağlantısı kurulduğunda Trabzon Limanı bölgenin en aktif ve en yüksek ticari potansiyele sahip limanı olacak” diyerek yeni bir tartışma konusu açtı.

Başkan Bülbül ayrıca, Trabzon’u Ruslar işgal ettiğinde ilk yaptıkları yatırımın demiryolu olduğunun da altını çizdi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber