Osman Özköylü: "Hedefim Trabzonspor'a hizmet etmek"

Trabzonspor'un eski futbolcusu, teknik Direktör Osman Özköylü, hayalinin Trabzonspor'un başında maç kazanmak olduğunu söyledi. Özköylü, Haber61 TV'de yayınlanan Kısa Pas Programına telefonla bağlanarak Türk futbolu ve Trabzonspor'un son durumu hakkında ön

Osman Özköylü: "Hedefim Trabzonspor'a hizmet etmek"

Trabzonspor'un eski futbolcusu, teknik Direktör Osman Özköylü, hayalinin Trabzonspor'un başında maç kazanmak olduğunu söyledi.

Özköylü, Haber61 TV'de yayınlanan Kısa Pas Programına telefonla bağlanarak Türk futbolu ve Trabzonspor'un son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un sıkıntılı bir süreçten geçtiğini beklirten Osman Özköylü, "gerek kadro yapısı olarak gerek içinde bulunduğu bir takım mali problemler anlamında zor bir süreçten geçiyor. Ben özellikle yeni yönetimin bu konuda ciddi adımlar attığını ve atmaya devam edeceğini düşünüyorum. En azından mali anlamdaki bir takım problemleri çözme konusunda ciddi adımlar atılacağını ve ileriye dönük daha iyi bir düzen kurulacağı konusunda iyimserim. İnşallah saha sonuçları da en kısa sürede düzelir, toparlar da biraz daha moral ve motivasyon artarsa tüm şehir ve tüm camia için iyi olur diye düşünüyorum" dedi.

Özköylü "Ben her zaman söylüyorum. ilk antrenörlüğe başladığım noktada kendime hedef olarak Trabzonspor'u seçtim. Hayalimdeki en büyük şey o takımın başında teknik Direktör olarak sahya çıkmak ve o takımla büyük başarılar, şampiyonluklar kazanmak. Ama tabiki bunun için zamanı vardır. Bununla ilgili oradaki büyüklerimizin, yöneticilerimizin takdiri çok önemlidir. Ama ismimizin bile geçmiş olamsı bizi onurlandırır, gururlandırır. İnşallah biz o şehre futbolcu olarak nasıl hizmet etmişsek. Teknik adam olarakta fırsat verilirse hizmet etmekten gurur duyarız" diyerek kendisine Trabzonspor ve 1461 Trabzon ile ilgili herhangi bir teklif gelmediğini söyledi. 

OSMAN ÖZKÖYLÜ'NÜN AÇIKLAMALARININ TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor