Trabzon Emniyetinden yeni uygulama

Trabzon Emniyeti Güven Masası uygulamasına başladı.

Trabzon Emniyetinden yeni uygulama

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Güven Masası uygulamasına başladı.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ülke genelinde başlatılan Güven Masası uygulamasına Ortahisar’da Taksim ve Çarşı Polis merkezlerinde, Akçaabat, Arsin, Çarşıbaşı, Of, Sürmene ve Tonya Polis Merkezi Amirliklerinde başladı.

Konu ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Polis Merkezi Amirlikleri vatandaşlarımızın güvenlik hizmetleri kapsamında müracaat ettikleri ilk yer ve ilk temas noktası konumundadır. Vatandaşlarımızın talep, şikayet ve ihbarlarının etkin ve hızlı bir şekilde alınıp, hem Polis Merkezi Amirliklerindeki, hem de Polis Merkezi Amirliklerinin dışındaki iş ve işlemlerle ilgili bilgilendirme ve yönlendirmelerin yapılabilmesi, Polis halk ilişkilerini üst seviyelere taşınması ve daha iyi iletişim kurulması, Polis Merkezi Amirliklerimizi vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile gidebileceği, güvenlikle ilgili kaliteli ve iyi hizmet alabileceği yerler haline getirmek amacıyla, İlimizde ilk etapta Taksim ve Çarşı Polis Merkezlerimiz ile, Akçaabat, Arsin, Çarşıbaşı, Of, Sürmene ve Tonya Polis Merkezi Amirliklerine “Güven Masası” kurularak, ülke genelinde başlatılan uygulama, ilimizde de hayata geçirilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Trabzon Emniyetinden yeni uygulama

Trabzon Emniyetinden yeni uygulama

Trabzon Emniyetinden yeni uygulama

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber