Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esertürk'ten 6-12 Mayıs Karayolu Trafik Haftası mesajı

Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, 6-12 Mayıs Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla vatandaşlara uyarı ve temennilerde bulundu.

Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esertürk'ten 6-12 Mayıs Karayolu Trafik Haftası mesajı

Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, 6-12 Mayıs Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulundu.

1461 Trabzon ile Pazarspor arasındaki mücadeleyi tribünden takip eden Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, 6-12 Mayıs Karayolu Trafik Haftası ile ilgili mesaj vermeyi de ihmal etmedi.

Vatandaşların trafikte her daim dikkatli olması gerektiğinin altını çizen Esertürk, "Trafik konuları önemli. Trafik kuralları bir ihtiyaçtan dolayı konmuştur. Araç kullanırken; emniyet kemerini takılmasını, telefon kullanılmamasını ve trafik kurallarına uyulmasını rica ediyorum. Kaza geçirmemek için kurallara uymak önemli. Yayalara da yaya geçitlerinde gereken dikkati göstermeliyiz. Herkese nice güzel, mutlu ve uzun ömürler diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler