Trabzon’da Anahtar Parti mahalle başkanlarını belirledi
Trabzon’da Anahtar Parti teşkilatı, il binasında düzenlenen törenle yeni mahalle başkanlarını belirledi. Programa İl Başkanı Muhammed Kalkışım, Ortahisar İlçe Başkanı Murat Akyüz ve teşkilat üyeleri katıldı.
4 mahallede görevlendirme yapıldı
Coşkulu atmosferde gerçekleşen törende, Trabzon’un farklı mahallelerinde görev alacak isimler kamuoyuna duyuruldu.
Buna göre; 2 Nolu Beşirli Mahallesi’nde Selçuk Burgucu, Pelitli Mahallesi’nde Sertaç Gedik, Gülbaharhatun Mahallesi’nde Serkan Sayar ve Ayasofya Mahallesi’nde Emre Tokel mahalle başkanı olarak görevlendirildi.

Kalkışım: Teşkilat yapısı güçleniyor
Törende konuşan Anahtar Parti Trabzon İl Başkanı Muhammed Kalkışım, teşkilat yapısının her geçen gün daha da güçlendiğini vurguladı.
Kalkışım, Trabzon genelinde saha çalışmalarının artarak devam edeceğini ifade etti.
Hedef daha güçlü teşkilat
Yapılan görevlendirmelerle birlikte mahalle bazında daha etkin ve güçlü bir teşkilat yapısının hedeflendiği belirtildi.
Program, birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesinin ardından sona erdi.
Kaynak:Anahtar Parti İl Başkanlığı

