YENİ Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Kaan Kurtoğlu, üniversite öğrencilerine dolmuşlarda uygulanan indirimli tarifelerin kaldırılmasının gençlerin ulaşım giderleri açısından önemli bir mesele hâline geldiğini belirtti.
ÖĞRENCİLER VE DOLMUŞ ESNAFI İÇİN ADİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
Kurtoğlu, öğrencilerin ekonomik koşullarının gözetilmesi ve dolmuş esnafının mağduriyet yaşamaması için adil bir çözümün hayata geçirilmesini temenni ettiklerini ifade etti.
“ÖĞRENCİLERİMİZİN İNDİRİMLİ ULAŞIM HAKKI GERİ VERİLMELİDİR!”
Gençlerin eğitim hayatını zorlaştıran değil, kolaylaştıran uygulamaların hayata geçirilmesi gerektiğine inandıklarını belirten Kurtoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Üniversite öğrencilerimize dolmuşlarda uygulanan indirimli tarifelerinin kaldırılması, gençlerimizin ulaşım giderleri açısından önemli bir mesele hâline gelmiştir.
Öğrencilerimizin ekonomik koşullarını gözeten, aynı zamanda dolmuş esnafımızın mağduriyet yaşamasını önleyen adil bir çözümün hayata geçirilmesini temenni ediyoruz.
Gençlerimizin eğitim hayatını zorlaştıran değil, kolaylaştıran uygulamaların hayata geçirilmesi gerektiğine inanıyoruz.
Öğrencilerimizin indirimli ulaşım hakkı geri verilmelidir!”