Trabzon'da şehit polis memuru anıldı

Şehit polis memuru Soner Yıldırım kabri başında dualarla anıldı.

Trabzon'da şehit polis memuru anıldı

 2015 Yılında Şırnak'ta uygulama yapan polis ekibine teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda, şehit düşen polis memuru Soner Yıldırım kabri başında dualarla anıldı.

Tonya İlçe Müftülüğü Mevlid-i Nebi haftası çerçevesinde düzenlediği programda, Şehit Polis Memuru Soner Yıldırım’ı kabri başında anarak hatimlerle yâd etti.  

Program Yatılı Kur’an Kursu öğrencilerinin şehidin ruhuna ithâfen okudukları hatim merasimiyle başladı. Okunan hatmin akabinde ise din görevlileri ve Yatılı Kur’an Kursu öğrencileri Yasin-i Şerif ve İhlas surelerini okudu. Okunan Kur’an tilavetinin ardından İlçe Müftüsü Haki Özgül Şehit Polis Memuru Soner Yıldırım başta olmak üzere tüm şehitler için dua etti. İlçe Müftülüğünce tertip edilen programa İlçe Emniyet Amir V. Serhat Bilici, Şehit Soner Yıldırım Lisesi Müdürü Yücel Usta,  polis memurları, şehidin babası Muhammed Yıldırım, gençlik koordinatörleri Seher Koç, Selim Bahadır, din görevlileri ve her okuldan seçilen onlarca öğrenci katıldı. Programla ilgili bir açıklama yapan İlçe Müftümüz Özgül şunları ifade etti: İlçe Müftülüğümüz olarak bu gibi etkinlikleri gençlerle gerçekleştirerek onların manevi uyanışına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Canlarını feda ederek bu cennet vatanı bizlere emanet bırakan şehitlerimizi ve şehit yakınlarını elbette yalnız bırakmayacağız. Yaşadığımız, nefes aldığımız müddetçe, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un da ifade ettiği gibi: “Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak” O ocak sönmedikçe her dâim şehitlerimize minnettar kalacağız. Dedi. Tertip edilen program İskenderli Mah. Merkez Camiinde kılınan Öğle namazının ardından katılımcılara pide ikramıyla son buldu.

Trabzon'da şehit polis memuru anıldı

Trabzon'da şehit polis memuru anıldı


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber