Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 27 Ekim 2026 18:49

Trabzon'da şehit Derviş Demir kabri başında dualarla anıldı

Trabzon'un Araklı ilçesinde şehit Derviş Demir için kabri başında anma programı düzenlendi. Programa Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi de katıldı.

Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi, Yeniköy Mahallesi’nde şehit Derviş Demir için düzenlenen anma programına katıldı.

Araklı’da, vatan uğruna canını feda eden aziz şehidimiz Derviş Demir, kabri başında düzenlenen programla anıldı.

27 Ekim 2026 Salı günü saat 14.00’te Araklı ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi’nde, şehit Derviş Demir’in kabri başında gerçekleştirilen anma programına Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi de katıldı.

Anma programında şehidimiz rahmet, minnet ve şükranla yâd edilirken, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizin aziz hatıralarının daima yaşatılmasının önemi vurgulandı.

Başkan Çebi, anma programına ilişkin yaptığı paylaşımda, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitleri rahmet, minnet ve şükranla andığını belirterek, “Ruhları şad, mekânları cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!