Trabzon'da maganda kurşunuyla yaralanma anı kamerada!

Trabzon'da dün bir düğünde maganda kurşunu bir kişiyi yaraladı o anlar kameraya yansıdı

Trabzon'da maganda kurşunuyla yaralanma anı kamerada!

Trabzon'un Sürmene ilçesinde düğünde ateşlenen silahtan çıkan kurşun bir kişinin yaralanmasına neden olmuştu. Olayın görüntüleri ortaya çıktı.

Sürmene'nin Kahramanlar mahallesinde dün gerçekleşen olayda emekli öğretmen D.A.U. katıldığı düğünde silahı ile ateş etti. Daha sonra arızalanan silahının arızasını gidermeye çalışırken İdris Şahin isimli vatandaşı vurdu.

Boynundan yaralanan şahıs ambulansla önce Sürmene Devlet Hastanesi'ne ardından da Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Şah damarını sıyıran kurşun nedeniyle Şahin'in tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, olayla ilgili D.A.U. güvenlik güçlerine teslim oldu.

JANDARMA DENETİM YAPACAK

Sürmene'de yaşanan olayın ardından düğünlerde ve toplu merasimlerde İl Jandarma Komutanlığı sivil ekipleri tarafından silah atılmasının önüne geçmek için denetimlere ağırlık vereceği bildirildi.

Konuyla ilgili Trabzon İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada "Trabzon ili Sürmene ilçesi Kahraman Mahallesinde, 31 Ekim 2021 tarihinde saat 16.00 sıralarında, düğünde havaya ateş eden emekli öğretmen olan bir vatandaş silahının arızasını gidermek isterken başka bir vatandaşı vurarak yaralamıştır. Yaralı, sevk edildiği hastanede tedavi altına alınmıştır. Şüpheli yakalanmış ve suça konu ruhsatsız tabancaya el konulmuştur. 'Mutluluğa kurşun sıkma, Geleceği karartma' ve 'Yorgun mermi hiçbir mermi havada kalmaz' projeleri ile bu tür yanlış alışkanlıklarla mücadelemiz ve vatandaşlarımızı bilinçlendirme gayretleri devam etmektedir. Silah atılarak mutluluğun kutlanmayacağı bilincinin vatandaşlarda yaygınlaşması adına Trabzon İl Jandarma Komutanlığınca düğünlerde ve toplu merasimlerde sivil ekiplerce denetlemelere ağırlık verilecektir" denildi.

Jandarma tarafından hazırlanan ilgili video da şu şekilde;

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber