"Liderlik camiamıza çok yakıştı"

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Bahaddin Güneş açıklama yaptı

"Liderlik camiamıza çok yakıştı"

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, Serik Belediyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Serik maçına kadar geride kalan 9 maçta sadece Turgutluspor maçında kötü oynadıklarını ifade eden Güneş, “Serik maçı öncesi sakat oyuncularımızın çokluğu moralimizi bozmuştu. Ama kaptanlarımız Yasin Palaz ve Mehmet Sak ile görüşmeler yapıp, oyuncularımızı Serik maçına moralli bir şekilde hazırladık” dedi.

Serik takımını iyi analiz ettiklerini de kaydeden Güneş “Rakibimizin iyi olduğunu, hafta içerisinde kupada Pazarspor’u 7-0 yenmelerinin kendilerine moral verdiğini biliyorduk. Hücumda etkili olduklarını da analiz etmiştik. Oyuncularıma sabırlı olmalarını ve kontrataklarla sonuca gitmeye çalıştık. Sonucunda Serik gibi zorlu bir deplasmandan 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz” şeklinde konuştu.

Bu sonuç ve rakiplerin puan kaybetmesi ile lider konuma geldiklerini de kaydeden Güneş şu ifadeleri kullandı: “Liderlik camiamıza çok yakıştı. Bize destek veren Başkanımız Celil Hekimoğlu ve yönetimimize, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Oyuncularımı gösterdiği sabır ve mücadeleden dolayı kutluyorum. Ayrıca ekibimize ve personelimize katkıları ve fedakarlıkları için teşekkür ediyorum. Namağlup yolumuza devam ediyoruz. Şimdi önümüzde Kahramanmaraşspor maçı var. Bu maça hazırlanacağız. Bizim için her maç önemli. Rakibe saygı duyup en iyi şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor