Trabzon'da İhracat semineri yapıldı

Trabzon'da “İhracatta Hedef Pazarların Tespiti ve Uluslararası Pazarlama” semineri yapıldı.

Trabzon'da İhracat semineri yapıldı

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) ve Trabzon Ticaret tarafından “İhracatta Hedef Pazarların Tespiti ve Uluslararası Pazarlama” konusunda eğitim semineri düzenlendi.

 
Dış ticaret ile ilgili firma ve kuruluşlarda çalışan elemanların, bu alandaki bilgi ve becerilerini geliştirmek, dış ticaretin hedeflenen düzeye ulaştırılmasında ve sağlıklı bir yapıya kavuşturulmasında ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlene seminer TTSo toplantı salonunda gerçekleştirildi.
 
Seminerde katılımcılara, ihracata başlamak için gerekli altyapı, dikkat edilmesi gereken hususlar, ihraç amaçlı ürün, pazar ve müşteri belirleme, pazar araştırma stratejileri, masa başı ve saha çalışma ilkeleri, ihracatta pazarlama çalışmaları konularında eğitimler verildi.

Trabzon'da İhracat semineri yapıldı

Trabzon'da İhracat semineri yapıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber