Trabzon'da ayakkabı silah sayıldı avukat ceza aldı

Trabzon'da kadın avukat eşine ayakkabıyla vurdu, mahkemeden ceza aldı.

Trabzon'da ayakkabı silah sayıldı avukat ceza aldı

Trabzon'da ayakkabısı ile kocası N.Ö.'yü döven kadın avukat G.Ö., hakkında basit yaralama suçundan dava açıldı. Ayakkabıyı silah kabul eden soruşturmacı savcı, hazırladığı iddianamede kadın avukatın olayda ele geçirilemeyen ayakkabı ile eşinin başına vurduğunu ve parmağını ısırdığını iddia etti. Savcı taraflar hakkında hakaret, yaralama ve tehdit suçlarından takipsizlik verdi.

DAYAK YİYEN KOCA RAPOR ALMIŞ

Trabzon'da ailevi sebeplerden ötürü karı koca arasından çıkan kavga mahkemede sona erdi. Uzun bir süredir ayrı yaşayan ve boşanmaya çalışan N.Ö ve G.Ö. adlı çift arasında 29 Ağustos 2021 tarihinde kavga çıktı. Polis ekipleri tarafında gözaltına alınan karı koca birbirinden şikayetçi oldu.Eşinin kendisine attığı mesajlara sinirlenen Avukat G.Ö. soluğu N.Ö.'nün yanında aldığını söyledi. Eşinin kendisine neden mesaj attığını sorduğunu belirten G.Ö.,  "Boğazıma sarıldı. Beni  öldüreceğini söyledi. Bu sırada yere düştü. Ben kendisine şiddet uygulamadım. Şikayetçiyim" dedi.

BAŞIMA VURDU PARMAĞIMI ISIRDI

Eşinin kendisine mesajlar attığını belirten N.Ö., "Eşim adresime geldi. Usulüne uygun olarak uyardığım halde üzerime atladı. Ayakkabı ile kafama vurdu. Parmağımı ısırdı.Ben kendisine kesinlikle bir şiddet uygulamadım. Bana hakaretler etti" dedi. Doktor raporu alan N.Ö. eşinden şikayetçi oldu. 

SAVCI KADIN AVUKATA HAPİS İSTEDİ

Soruşturmayı tamamlayan savcıi N.Ö.'yü dövdüğü iddia edilen kadın avukat G.Ö., hakkında basit yaralama suçundan hapis istedi. Ayakkabıyı silah kabul eden soruşturmacı savcı, hazırladığı iddianamede kadın avukatın olayda ele geçirilemeyen ayakkabı ile eşinin başına vurduğunu ve parmağını ısırdığını belirtti. Savcı, kadın avukatın eylemini silahla gerçekleştirdiğini belirterek, 8 aydan 2 yıla kadar hapsini istedi. Hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderen savcı taraflar hakkında hakaret, yaralama ve tehdit suçlarından takipsizlik kararı verdi.

MAHKEME KADIN AVUKATA CEZA VERDİ
Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan  avukat G.Ö., 140 gün karşılığında 2 bin 800 TL para cezasına çarptırıldı. Mahkeme avukatın cezasını 5 yıl süreyle erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber