Kouassi ile Abdullah Avcı görüştü: Söz veriyorum...

Trabzonspor'un yeni Transferi Kouassi, Abdullah Avcı ile görüştü.

Kouassi ile Abdullah Avcı görüştü: Söz veriyorum...

Lider Trabzonspor'un devre arasında kadroyu güçlendirme çalışmaları devam eden Karadeniz devi, ilk resmi imzayı da attırdı. İki gün önce Trabzon'a gelen ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra Wuhan kulübünden serbest kaldığına dair belgeleri beklemeye başlayan Kouassi için sevindirici haber önceki gece geldi. Çin ekibi, 31 Aralık'a kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki kanat oyuncusunun serbest kaldığına dair belgeleri gönderince hemen 3.5 yıllık sözleşme imzalandı. Fildişili futbolcu dün ilk antrenmanına da çıktı.

LİDERLİK HEYECAN VERİCİ

Teknik direktör Abdullah Avcı ile de konuşan yeni transfer Kouassi, devre arasına kadar olan süreçte fiziksel olarak en iyi seviyeye gelmek için çalışacağını belirtti. 1.80 boyundaki yıldız, hocasına, "Trabzon'a adım attığım andan itibaren kulübün büyüklüğünü daha yakından gördüm. Ligde bulunan konum ise gerçekten heyecan verici. Böyle bir takımın parçası olduğum için mutluyum. Buraya mücadele etmeye geldim. Kaliteli bu takıma verebileceğim her katkıyı vermek istiyorum. Sahaya çıktığımda sonuna kadar savaşacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler