Trabzon'da AK Parti binası tahrip edildi

Trabzon Çukurçayır'da bulunan AK Parti SKM bürosu gece saatlerinde kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından tahrip edildi. AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Altunbaş, yaşanan olayı kınadı.

Trabzon'da AK Parti binası tahrip edildi

Trabzon'da referandum öncesinde 'evet' ve 'hayır' cephelerindeki gerilim yaşanan saldırılarla giderek büyüyor. AK Parti'nin Ortahisar ilçesi Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan SKM bürosu dün gece geç saatlerde bilinmeyen kişiler tarafından tahrip edildi. 


SKM binasının giriş kapısı ve camlarının sprey boya ile 'hayır' yazısı yazılarak tahrip edildiği görülürken AK Parti cephesi konuya sessiz kalmadı.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş yaşanan olayla ilgili, "Bu yapılan hareketi kınıyoruz. Ortahisar'da herkes özgürce çalışmasını yapıyor. Çok da seviyeli bir yarış oluyor. Yüzde seksen hedefe doğru ilerlerken bunu hazmedemeyenler maalesef  bürolarımıza bu çirkin saldırıyı yapıyor." dedi. 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber