Trabzon'da 15 Temmuz turu

Trabzon’da ticari araçlar grubu şehirde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” turu attı

Trabzon'da 15 Temmuz turu

Trabzon’da ticari araçlardan oluşan Ticari Team grubu “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında şehir turu atarak anma programı düzenledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ticari team grubu üyeleri, yaklaşık 50 araçla şehir turu yaptı. Sahil yolunda oluşturulan konvoyda araçlara Türk bayrağı yapıştıran üyeler, pencereden de Türk bayrakları salladı. Grup üyesi yaptığı açıklamada Nejmettin Çukur, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapmasında ticari araç gurubumuz ile şehir turu programı düzenledik. Bu tarihi günü anarak şehitlerimiz için dua ettik. Program vatandaşlarımız tarafından ilgiyle karşılandı. 15 Temmuz 2016'da yaşanan hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyoruz. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız.” Şeklinde ifadelere yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber