Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde devir teslim töreni! Ahmet Metin Genç görevi devraldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

31 Mart Yerel seçimleri sonrası Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Metin Genç mazbatasını aldı.

Mazbatasını alan Ahmet Metin Genç, 16.00'da Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan devir teslim töreni ile birlikte resmen görevine başladı.

Devir teslim töreninde Murat Zorluoğlu ve Ahmet Metin Genç açıklamalarda bulundu.

Murat Zorluoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

“Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen seçimlerde seçimi kazana tüm belediye başkanlarımızı meclis üyelerimizi muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Bundan 5 sene önce 5 Nisan’da yine Cuma gününde görevi ben devralmıştık. Şimdi kardeşimiz Ahmet Metin Genç’e bu görevi devrediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Önemli olan geride bıraktığımız izler eserler. 18 ilçemizde hayata geçirmiş olduğumuz projelerimiz oldu. Bu çalışmalarının neredeyse Ahmet kardeşimin katkısı oldu. Bu çalışmaların üzerine koyarak devam edeceğini umuyorum. Şehrimize gerekli hizmetleri yapacağına yürekten inanıyorum. Ahmet metin Genç’e görevi hayırlı uğurlu olsun diyorum. Büyükşehir belediyemizin ihtiyaç duyduğu her an hazır olduğumu belirtiyorum. Bu beş sene içinde bana destek veren kıymetli halkımıza teşekkür ediyorum.

devir-teslim-1.webp

Ahmet Metin Genç'in açıklamaları şu şekilde;

“Yeni dönemde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bizleri layık gören Trabzon halkına çok teşekkür ediyorum. Seçim sürecini beraber göğüslediğimiz, bakanımız milletvekillerimiz il başkanımız ilçe başkanımız kadın kollarımız gençlik kollarımıza kadar emek veren herkesten Allah razı olsun.
Güzel bir seçim süreci geçirdik. Bugün mazbatamızı almış, belediye başkanlığımı tescil edilmiştir.
Mesai birlikteliği yaptığımı, güzel projeler yaptığımız Murat Zorluoğlu başkanıma teşekkür ediyorum. Aldığımız bu hizmet bayrağını yine tüm ekibimizde el ele vererek bu şehirde daha yukarlara çıkaracağız.

devir-teslim-2.webp

"BU ŞEHİR BİZİM"

Büyük şehir belediyemizde güzel hizmetler yapacağız. Güzel işler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Sandığa yansıyan halkımızın iradesidir. Detayıyla inceleyerek, eksiklikleri giderek adımları atacağız. Yeni dönemde, şehrimize vakıf olan bir kardeşinizim. Bundan sonra şehrimize yapılması gereken çok çok güzel eserler var. Hepsini yapacağız inşallah. Bu şehir bizim. Trabzon halkının menfaatleri uğruna gayret edeceğim. Yoğun bir mücadele verdik. İlçe ilçe koşturduk. Bütün emek veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Daha da güzelleşip, değer katacağımıza eminim. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı iletiyorum. Yeni dönemde de daha güzel bir Trabzon için bugün bismillah diyoruz.

zorluoglu-genc-1.webp

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde devir teslim töreni! Ahmet Metin Genç görevi devraldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber