Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt: "Doğal gaz olmazsa olmazımız"

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt: "Doğal gaz olmazsa olmazımız"

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt, Kalınçam Mahallesi’nde vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinliyor.

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt doğal gaz hattının geçtiği Kalınçam köyünde yaptığı ziyaretlerde gelen "Doğal gaz bahçemden geçiyor ben yakamıyorum sahil yakıyor. Bu nasıl iş?" sorusu ve tepkisi üzerine Kurt; Vakfıkebir'in, Beşikdüzü'nün hakkı olan Tonya'nın da hakkıdır dedi.

tonya-bagimsiz-aday-ziyaretlerini-surduruyor-1.webp

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kurt; “Dünya gelişiyor, ülke gelişiyorsa bundan Tonya’da payını almalı. Uzun yıllardır, ulaşım, sağlık, eğitim konuları başta olmak üzere içerideki ilçeler mağduriyet yaşadı. Hala da yaşıyor. Tonyalı Sahildekiyle askere gitti, sahildekiyle vergi verdi ama sahildekinin konforunu yaşamadı. Yaşayamadı. Vatan dedi, bayrak dedi. Doğalgaz önemli bir konfor aracıdır. Sahil ilçelerimiz Vakfıkebir'e, Beşikdüzü'ne gelen doğalgaz Tonya toprağından geçer. Vakfıkebir, Beşikdüzü kazıyı üstlendi doğalgazı kullanıyor. Tonya Belediye’si kazıyı üstlenmedi. Parke taşlarına kıyamadı. Doğalgazı almadı. Diğer bir deyişle doğalgaz konforunu Tonyalıya çok gördü” şeklinde konuştu.

Kurt, sözlerine şu ifadelerle devam etti:

“Kazıyı üstlenmiyorum yazısını bilmiyor. Kaçırılan fırsatı bilmiyor. Sonradan oluşan tepkiler üzerine yazılanları bilmiyor. Geleceğe yazılı vaatleri bilmiyor. Biliyor her şeyi. Vizyonsuzluğu da biliyor. İdareyi maslahatcılığı da biliyor. Oy zorundan yeni sarılmalarınızı da biliyor. Ben ülke gibi bağımsız aday olarak her Parti'ye, her hükümete yakınım. Hayrat gibiyim. Önümü ilikler Tonya toprağından geçen o dağalgazı alırım. Nasiplisi de inşallah biz olacağız.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber