Sürmene planı iptal olabilir

Trabzon’a şark görevini tamamlayan 100 polis memurunun tayin olduğu öğrenildi. Öte yandan EGM Selami Altınok, Trabzon’u ziyaret etti.

Sürmene planı iptal olabilir
Haber : Şükrü Üçüncü

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde  şark tayinleri başlattı. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Şark tayinleri kapsamın da Trabzon’dan şark illerine 120 polis memurunun gittiği öğrenildi. EGM bünyesinde Şark’tan Garp’e tayin olarak isimlendirilen listede ise; Trabzon’a doğu illerinden 100 Polis memurunun tayini gerçekleşti.
 
RÜTBELİLERE TAYİN TERFİDEN SONRA
 
Tayin olan polislerin arasında rütbeli personelin yer almadığı öğrenilirken, EGM bünyesinde rütbeli personelin tayininin ise; önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği öğrenildi. Polis Müdürlerine yönelik gerçekleşecek olan tayinlerin ise; terfilerden sonra olacağı bilgisine ulaşıldı.
 
EMNİYET GENEL MÜDÜR TRABZON’A GELDİ
 
Öte yandan Emniyet Genel Müdürü Selamı Altınok, Trabzon’u ziyaret etti. Altınok’a beraberinde Genel Müdür Yardımcısı Servet Yılmaz’da eşlik etti. Altınok’un Trabzon’a gelmesinin nedenin ise; Araklı İlçe Belediyesinin Emniyet Genel Müdürlüğüne hibe ettiği araziyi incelemek üzere geldiği ifade edildi.
 
ALTINOK ARAKLI’DA İNCELEMEDE BULUNDU
 
Genel Müdür Altınok’un,  bu araziye yönelik AR-GE çalışması yapılmasını istedi. Bölge vatandaşlarının ise; bu arazide Polis Meslek Yüksek Okulunun yapılmasını dile getirdi. Bu arazideki araştırmaların ardından Altınok, Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulundu.
 
SÜRMENE PROJESİ İPTAL OLABİLİR
 
Haber61.net’in edindiği bir diğer bilgiye göre; Sürmene ilçesi Çamburnu Mevkiinde bir süre önce yapılması planlanan Polis Moral Evi ve Sosyal Tesislerinin ise; imar sorunlarına takıldığı öğrenildi. İmar nedeni ile burada yapılması planlanan projeden vazgeçile bilineceği ifade edildi.
 
Sürmene planı iptal olabilir

Sürmene planı iptal olabilir

Sürmene planı iptal olabilir

Sürmene planı iptal olabilir

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber