Şehit Kadir Tuncer Trabzon’da dualarla anılacak
Trabzonlu Şehit Piyade Uzman Çavuş Kadir Tuncer, şehadetinin 6. yıl dönümünde Trabzon Şehitliği’nde düzenlenecek programla anılacak. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi tarafından organize edilen tören bugün saat 13.30’da yapılacak.
Trabzon Şehitliği’nde anma programı
Anma programı kapsamında şehidin kabri başında Kur’an-ı Kerim okunacak, dualar edilecek.
21 Şubat 1993 doğumlu olan Kadir Tuncer, 3 Mart 2020 tarihinde şehadete yürümüştü. Şehidinin hatırası, düzenlenecek programla bir kez daha yaşatılacak.
Dernekten davet
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Şehitlerimiz bu toprakların en kıymetli emanetidir. Kadir evladımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Tüm halkımızı bu anlamlı günde şehidimizin yanında olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak:Haber Bülteni