Şampiyonluk kupası Koyuncu’nun mezarına gelecek

Trabzon Artvinliler Derneği'nden Başkan Ahmet Metin Genç'e ziyaret.

Şampiyonluk kupası Koyuncu’nun mezarına gelecek

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ile Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı aynı zamanda Artvin basının emekçilerinden Bayram Sarayoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Metin Genç “Komşu ilimiz Artvin her zaman her şart altında Trabzonspor’un yanında yerini almış ve desteğini samimi bir şekilde vermiştir. Trabzonspor sevdası ile gönüllere kazınan rahmetli Kazım Koyuncu’nun mezarına şampiyonluk kupasını getireceğiz inşallah. Artvin şehrinin bizim nazarımızda yeri çok özeldir” dedi.

Trabzon ve Trabzonspor sevdası herkesin sevgisini kazanan Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç’in gösterdiği nezakete teşekkür eden Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Bayram Sarayoğlu da “Değerli başkanımızı 28 Mayıs 2022 tarihinde Artvin’de yapacağımız şampiyonluk kutlamalarına davet ettik ve katılma sözü aldık. Artvin’de kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Artvin şehir merkezi ve ilçeleriyle şu anda bordo-mavi renklere bürünmüş durumda. Dünyanın en büyük Trabzonspor bayrağını asmakta biz Artvinlilere nasip oldu. Şampiyonluk bizim sonuna kadar hakkımızdı. Bu yolda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu. 

Külekçi ve Sarayoğlu başkan Genç’e Artvinspor kaşkolu ve forması hediye etti.

Şampiyonluk kupası Koyuncu’nun mezarına gelecek

Şampiyonluk kupası Koyuncu’nun mezarına gelecek

Şampiyonluk kupası Koyuncu’nun mezarına gelecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber