Salih Cora'dan 29 Ekim mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Sahil Cora 29 Ekim dolayısıyla mesaj yayınladı.

Salih Cora'dan 29 Ekim mesajı

Haber61 – Haber Servisi - AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Cora mesajında şu ifadeleri kullandı;

"29 Ekim 1923’te milletimiz tarafından kurulan kökleri maziden atiye uzanan Türkiye Cumhuriyet’inin kuruluşunun 96. yıl dönümü kutlu olsun.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün temelini attığı ve aziz Türk Milleti’nin canı pahasına sahip çıktığı bu vatanı her alanda muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma mücadelemiz dünya var oldukça devam edecektir.

AK Parti Hükümetleri döneminde; eğitim, sağlık, ulaşım, sanayi, güvenlik alanında önemli adımlar atılarak çağdaş ve müreffeh bir ülke olma mücadelemiz yerli ve milli bir anlayış ve ruh ile devam etmektedir. Ülkemize kastetmiş terör odakları ve yedi düzele karşı kendi silahlarımız ve yüreğimiz ile verdiğimiz mücadele güçlü ve büyük Türkiye yolunda geldiğimiz noktayı göstermektedir, varacağımız noktanın da habercisidir.

Her karışı ecdadımızın kanı ve alınteri ile sulanmış Anadolu’dan başlatılan bu yürüyüş millete efendi değil, milletin hizmetkarı olma yürüyüşüdür. 

“Egemenlik milletindir” ilkesi ile çıktığımız bu yolda vatan için, bayrak için Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin yılmaz savunucuları olmaya devam edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalması ve bu topraklarda yeşeren bir çınar olarak arşa ulaşması için var gücümüzle çalışacağız, kimsenin bizi hedeflerimizden uzaklaştırmasına müsaade etmeyeceğiz.

Ecdadımızın bize bıraktığı tek miras bu topraklar değildir. Hak’tır, hakikattir, adalettir. Biz mazlumları dışlayan değil, onlara kucak açan, evini, ekmeğini paylaşan şerefli bir milletiz. Bu duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz, zalimin karşısında, mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle; Cumhuriyetimizin 96. yılını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Anadolu’yu vatan yapma mücadelesinde gözünü kırpmadan canını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, minnet ve şükranlarımı sunuyorum."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber