Muhammet Balta’dan 29 Ekim Mesajı!

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta 29 Ekim dolayısıyla mesaj yayınladı.

Muhammet Balta’dan 29 Ekim Mesajı!

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta "Büyük fedakarlıklarla kazandığımız bağımsızlık mücadelesi sonucunda kurulan, millet iradesinin hakim kılındığı Cumhuriyetimizin 96. yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz' dedi. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Cumhuriyetin 96. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Balta mesajında; “Kurtuluş Savaşı’nda tarihi bir başarı elde edilmesi ve ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması, Anadolu’daki bin yıllık egemenliğimizi ebedileştiren ileri görüşlü bir adım olmuştur. Cumhuriyet, toplumun herhangi bir kesimi için değil, milletin tamamına ait bir yönetim biçimi olarak kabul edilmiştir. Cumhuriyet cumhurundur, halkındır, herkesindir. Ayrım gözetilmeksizin herkes, Cumhuriyetimizin gerçek sahibidir. Ülkemizin her köşesinde refah ve huzur ikliminin hakim olması için milletçe birbirimize kenetleniyor; istiklalimizi, cumhuriyetimizi ve demokrasimizi tehdit eden bütün şer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz. 

Barış Pınarı Harekâtı ile DEAŞ ve PKK/KCK/PYD/YPG varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak, bir barış koridoru tesis ederek Suriyeli kardeşlerimizin kendi evlerine, topraklarına dönüşlerini gerçekleştirmek amaçlanmıştır. Ülkemizin de içinde yer aldığı bölgeye barış ve huzurun getirilmesi amacıyla yürütülen Barış Pınarı Harekâtı isteğimiz neticeye kavuşmuştur. Bu vesileyle harekâta katılan tüm güvenlik güçlerimizi kahramanlık ve fedakârlıklarından dolayı kutluyorum. Harekât sırasında şehadet mertebesine ulaşan başta kahraman ve fedakâr silah arkadaşlarımız olmak üzere asker-sivil tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye'nin aydınlık bir geleceğe adım adım yürüdüğü bir dönemde, bir olarak, birlik olarak, milletimiz için bu toprakları vatan kılan değerlere sonuna kadar sahip çıkarak yolumuza devam edeceğiz. Hiçbir gücün, hiçbir kötü niyetin, hiçbir kirli emelin bizi yolumuzdan döndürmesine izin vermeyeceğiz. 

Cumhuriyetimizin kazanımlarının her geçen gün daha da arttığı, demokrasimizin daha da güçlendiği bir dönemde, hemşerilerimin ve bütün milletimizin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Cumhuriyetimizi yaşatmak için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem