Salih Akyüz: "Trabzon'un ruhunu geri çağıracağız"

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Akyüz halkla buluşmalarına devam ediyor.

Salih Akyüz: "Trabzon'un ruhunu geri çağıracağız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz Çukurçayır’da halkla buluştu.

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz, Çukurçayır Mahallesi’nde seçim çalışmasına devam etti. Esnafın ve mahalle sakinlerinin sorunlarını not eden Başkan Adayı Mehmet Salih Akyüz, “Boztepe’yi korumalıyız, orası şehrin terası” dedi. 

Salih Akyüz:

YOL, KARAKOL, İTFAİYE ARACI ŞART
 60 bin nüfuslu Çukurçayır Mahallesi’nde mahalle sakinleri, en çok yol sıkıntısından yakındı. Polis karakolu ve itfaiye aracı isteyen mahalle sakinleri, çocuklarının eğitimi için de ortaokul ve lise talebinde bulundu.
“Çukurçayır büyüdü ihtiyaçları çoğaldı” diyen Başkan Adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz, “Trabzon’un 70 bin nüfusu olduğu zaman Avni Aker’i, Yavuz Selim’i, 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu vardı. Çukurçayır’ın 60 bin nüfusu var hiçbir şeyi yok” diye konuştu. 

Salih Akyüz:

NEDEN MAHALLEYE BUNLAR YAPILMADI?
Çukurçayır’ın ihtiyaçlarına yönelik proje geliştireceklerini belirten Başkan adayı Akyüz,  “Çukurçayır ve Boztepe’nin en büyük problemi yol problemidir. Genç nüfusun çok yoğun olduğu mahallemizde spor salonu yok, çocuk oyun alanları yok, kreş yok. Bunlar basit yapılabilir işler. Neden mahalleye bunlar yapılmadı? Bizim amacımız vatandaşın günlük hayatını kolaylaştırmak olacaktır. Caddelerimizi, sokaklarımızı, mahallelerimizi pırıl pırıl yapacağız, insanımızın yüzünü güldüreceğiz. Trabzon’un ruhunu tekrar geri çağıracağız” dedi.

Salih Akyüz:

YANLIŞ YAPILAN İŞLERDE SORUMLULUĞU VAR
Trabzon’un belediyeler arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle çok şey kaybettiğini belirten Başkan Adayı Mehmet Salih Akyüz, “Trabzon’a her hükümet yatırım yapmıştır. Yeter ki, doğru projeler istensin. Ama Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Ortahisar Belediyesi’nin yanlış projeleri sebebiyle Trabzon çok şey kaybetti. Sorumlu Büyükşehir olarak görülüyor. Ortahisar’ın yanlış projelere karşı çıkması gerekirdi. Yanlış projelerde her iki belediyenin de sorumluluğu var” ifadelerini kullandı.

Salih Akyüz:

HALA YANLIŞTA ISRAR EDİYORLAR
Gülcemal Projesi’nin başlıbaşına hata olduğuna dikkat çeken Akyüz, “Gülcemal Projesi’nin mendirek ihalesini yaptılar. Hala yanlışta ısrar ediyorlar. Gülcemal Projesi ile amaçlanan şehirde yaşayan insanları denizle buluşturmak değil mi? Mendireğin inşa ederken kullanacağın beton bloğunun yüksekliği nedeniyle  oraya gidecek insanımızın denizi görmesini engelleyeceksin. Böyle bir şey olur mu? ” dedi.

Salih Akyüz:

Salih Akyüz:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber