Salih Akyüz: İmar planı yeniden masaya yatırılacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz ziyaretlerini sürdürüyor

Salih Akyüz: İmar planı yeniden masaya yatırılacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz ve partililer Deliklitaş Mahallesi ve Hurdacılar Sitesi esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Deliklitaş’ta esnaf ve işçiler en çok trafik sıkışıklığından yakınırken, Hurdacılar Sitesi esnafı ise yerlerinin darlığından yakındı. Başkan adayı Akyüz’e ekonomik kriz nedeniyle işlerin durma noktasına geldiğini söyleyen sanayi esnafı, “Artık bir değişim gerekiyor” dedi. Başkan adayı Akyüz de sanayi esnafının çalışma koşullarını iyileştirecek projeleri olduğunu söyleyerek bu projeleri hayata geçireceğinin sözünü verdi.  

DELİKTAŞ’A HİÇ EL DEĞMEMİŞ
Sorunları yerinde tespit eden Başkan adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz, “Mahallede yol kenarına park eden tırlar, ölümcül kazalara neden olabilir. Acilen bu tırların park edeceği bir alan gösterilmeli. Bu mahallenin sorunu çok, hiç el değmemiş, göz ardı edilmiş” dedi. Ortahisar ilçesinin imar planını yeniden masaya yatıracaklarını ifade eden Akyüz, “Tüm mahalle, cadde ve sokakları elden geçirip Trabzon’un tarihine yakışır bir şehir için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Akyüz: İmar planı yeniden masaya yatırılacak

Akyüz: İmar planı yeniden masaya yatırılacak

Akyüz: İmar planı yeniden masaya yatırılacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber