Ortahisar Belediyesi’nde isim tartışması: İçime sindiremiyorum

Ortahisar Belediyesi'nin Mart ayı meclis çalışmaları devam ediyor.

Ortahisar Belediyesi’nde isim tartışması: İçime sindiremiyorum

Haber61 - Haber Servisi / Ortahisar Belediyesşi Mart ayı meclis toplantıları sona erdi. Toplantıların sonuncusu bugün gerçekleşirken Nusret Onur Başkanlık etti.

Nusret Onur meclisi açarken “Ortahisar Belediyesi demem lazım ama bu ismi bir türlü sindiremedim. Aynı fikirde olan var mı? İfadelerini kullandı.

Bir çok meclis üyesinin el kaldırmasını ardından Turgay Şahin söz alarak “Bu konu Büyükşehirin konusu Trabzon Belediyesinde görüşüldüğü zaman sayın Gümrükçüoğlu’nun döneminde sizde oradaydınız. Ben “2 ilçe olsun” dedim. “Hayır” dediler. Bir de, “Kimse, Of’tan Otahisar’a gelmez. Of’tan Trabzon’a gelir” demiştim. O zaman AK Parti grubu bizi ciddiye almadı. Olsa iyi olurdu” dedi.

Mustafa Yaylalı ise konun hakkinda söz alıp "Türkiye de iki belediyede bu sorun var biri Ortahisar. Mahalle isimleri ile anılan ilçelerde sıkıntı var. Yeni büyükşehir belediyeleri kanununda bu sorun çözülebilir diye düşünüyorum" ifadeleri kullanıldı.

Meclise başkanlık eden Nusret Onur ise "Sayın başkan Genç buradayken konu açılsaydi daha iyi olurdu. Ben de alışamadım Ortahisar'a, Ortahisar meclisi diyemiyorum" ifadelerini kullandı.

Mecliste komisyonlardan gelen 4 madde görüşülerek karara bağlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber