Of'un yeni kaymakamı görevine başladı

Trabzon'un Of Kaymakamı Eyüp Fırat görevine başladı

Of'un yeni kaymakamı görevine başladı

Akçakale Kaymakamlığından Of Kaymakamlığına atanan Eyüp Fırat, görevine başladı.

Kaymakamlık önünde kurum amirleri ve çalışanlar tarafından karşılanan Fırat, makamında vatandaşların tebriklerini kabul etti. 

Fırat, tebrik ziyaretlerinde yaptığı açıklamada, Of'ta görev yapacak olmasından dolayı mutluluk duyduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

"Her görev kutsaldır. Her ilçede görev yapmak bizim için önemlidir. Her bakanımızın memleketinde görev yapmak önemlidir ama İçişleri Bakanımızın memleketinde görev yapmak farklıdır. O nedenle Sayın Bakanımızın ilçesinde görev yapmak bizim için şereftir. İnşallah Ofumuza güzel hizmetler kazandıracağız."  

Of Belediye Başkanı Salih Sarıalioğlu ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Oktay Saral da, Of Kaymakamı Eyüp Fırat'ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkan Sarıalioğlu, "Geçmiş kaymakamlarımızla memleketimizin meseleleri konusunda el birliğiyle çalıştık. Sayın Kaymakamımızla birlikte Of için canla başla çalışacağımıza inanıyorum." şeklinde belirtti. 

Of'un yeni kaymakamı görevine başladı
Of'un yeni kaymakamı görevine başladı
Of'un yeni kaymakamı görevine başladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber