Mustafa Usta; Bu kabul edilemez

Mustafa Usta kınama yayınladı.

Mustafa Usta; Bu kabul edilemez

Haber61/Haber Servisi

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Mustafa Usta, Trabzonlu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kabul edilemez şekilde eleştirildiğini söyledi ve kınama yayınladı.

CHP Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Nuri Aydın’ın, bir paylaşım yaparak Bakan Süleyman Soylu’yu eleştirmesinin yankısı sürüyor. İl Başkan Yardımcısı Mustafa Usta, “Ona ancak dua edilir. Alkış tutulur ve takdirler bildirilir. Bakanımıza ‘Allah sana uzun ömürler versin’ denilebilir. Türkiye onun İçişleri Bakanlığı döneminde, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın kararlılığı ile terörü bitirdi. Artık ülkemizin hem doğusu hem batısı hem kuzeyi ve hemde güneyi güvenlidir. Gece 3 saat uyuyarak terörü bitiriyor. Öyle bir terörü kazıyorki, bu topraklar en güzel en rahat günlerini şu anda yaşıyor ve rahat nefes alıyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber