Mustafa Bıyık: Yomra'da ciddi altyapı problemleri var

ASKF'nin bayramlaşma törenine katılan İYİ Partili Örs ve Yomra Belediye Başkanı Bıyık Haber61 TV'ye konuştu

Mustafa Bıyık: Yomra'da ciddi altyapı problemleri var

Haber61 Haber Servisi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun bayramlaşma töreninde İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ile Yomra'nın İYİ Parti'li Belediye Başkanı Mustafa Bıyık Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Örs "ASKF'nın geleneksel hale getirdiği bayramlaşma töreni Trabzon'daki tüm spor taban birliklerinin buluşma yeri.  Bizi izleyen tüm Trabzonlu hemşerilerimin Trabzonspor'a gönül verenlerin bayramlarını tebrik ediyorum. " dedi.

Yomra Belediye Başkanı Bıyık ile törene geldiğini söyleyen Örs " Bayramlaşmaya geldik ama o esnada bile notlarını alıyor. İnşallah Yomra'ya güzel hizmetlerde bulunacak.  Genç ve dinamik bir başkanımız var" ifadelerini kullandı.

YOMRA'DA CİDDİ ALTYAPI SORUNLARI VAR

Yomra Belediye Başkanı Bıyık ise " Sayın vekilimiz Trabzon için bir örnektir hem siyasette hem sporda. Vekilimin önderliğinde bayramlaşmaya katıldık. Herkesin bayramını kutluyorum" dedi.

Başkan Bıyık Yomra'daki bir çok problem üzerine çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek "Yomra'nın aşırı hızlı şehirleşmesi nedeniyle çok ciddi problemleri var.  3 -5 yılda düzelebilecek özellikle altyapı sorunları var. Yol sorunu bir nebze olsa çözüldü. Suyla ilgili çalışmalarımızı TİSKİ'yle sürdürüyoruz. Yomra'da gerçekleşen sel felaketi nedeniyle yaşanan bir su sorunu oldu. Şuanda giderildi. Önümüzdeki 1 yıl içinde de Yomra'nın su sorunu tamamen ortadan kaldırılacaktır. TİSKİ ile çok ciddi bir proje çalışmamız var. Yomra'nın sorunlarını zaten biliyorduk. Yerinde de tespit etmiş olduk. İnşallah bundan sonra da yavaş yavaş çözeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber