Muammer Demeli: Ülkücü ülkücünün öz gardaşıdır

Trabzon MHP eski İl Başkanı Muammer Demeli, referandumda 'hayır' oyu verecekler için 'terör örgütü destekçisi' olduğu söylemlerini eleştirdi.

Muammer Demeli: Ülkücü ülkücünün öz gardaşıdır

Trabzon MHP eski İl Başkanı Muammer Demeli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Evet diyecek olan da, hayır diyecek olanlar da bizim gardaşlarımız, akrabalarımız, eşimiz dostumuzdur." dedi. 


Muammer Demeli şu ifadelere yer verdi: "Seçimler kazanılır, kaybedilir. Sonra hayat devam eder. Bugün kendi ağızlarıyla ifade ettikleri gerçek terör örgütleriyle dün aynı masada oturanların, bugün ikna etmek zorunda kaldıkları halkı, o terör örgütleriyle korkutmaları trajikomik bir durumdur. YAPMAYIN! Ülkücü ülkücünün öz gardaşıdır. Evet diyecek olan da, hayır diyecek olanlar da bizim gardaşlarımız, akrabalarımız, eşimiz dostumuzdur. Attığımız her adımı, tahlil etmeden atmamamız gerektiğini hatrımızdan çıkarmamamız gerekiyor. Ancak... Daima gerçekleri savunacağız. Biz Takdir eden olmasa bile vicdanımıza hesap vermekten Allahın izniyle kurtulmuş olacağız. Tüm ülküdaşlarım, can gardaşlarım. Allaha emanet olun..."



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber