Modern ve çağdaş eğitim için MEKTEBİM tam kadro

Mektebim Okulları'nda yok yok! Buz pateni de yapılabilecek

Modern ve çağdaş eğitim için MEKTEBİM tam kadro

Haber61/Haber Servisi

Trabzon’da eğitim sektörü yeni bir soluk aldı. Eğitim sektörünün önde gelen isimleri kadrolarını tek tek tanıtmaya ve güçlü bir şekilde yeni eğitim öğretim yılına girmeye başladı. Bunlardan en önemlisi Mektebim Okulları…



Trabzon’da tecrübeli kadrosunu kuran, hızlı ve ciddi adımlar atan Mektebim, basınla buluştu. Kahvaltıda bir araya gelen Trabzon Mektebim Okulları idarecileri ve öğretmenleri basın mensuplarının sorularını yanıtladılar. Kahvaltıda Kampüs Müdürü Cihan Kırış, Lise Müdürü İsmet Şimşek, Lise Müdür Yardımcısı Cihan Kayar ile Anaokulu ilkokul, ortaokul ve lise öğretmenlerinden oluşan 40 öğretmen katıldı. Kadroda yer alan öğretmenlerin YGS LYS ve TEOG tecrübesinin yanı sıra idari anlamda da tecrübeleriyle başarılar elde etmiş öğretmenler de vardı. Kampüs Müdürü Cihan Kırış, “Trabzon'da eğitim kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için ayrıca adını Ulu Önder Atatürk'ün kurmuş olduğu Millet Mekteplerinden alan okulumuzda Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda başarılı, çalışkan vatanını milletini çok seven çocuklar yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çok çalışacağız” dedi. Müdür Yardımcısı Cihan Kayar da, “Modern çağdaş eğitim verebilmek için her detayı düşündük. Mesela okulumuzda öğrencilerimiz için buz pateni salonumuzda vardır” diyerek okul hakkında detaylar verdi.

Modern ve çağdaş eğitim için MEKTEBİM tam kadro

Modern ve çağdaş eğitim için MEKTEBİM tam kadro

Modern ve çağdaş eğitim için MEKTEBİM tam kadro


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber