Minik Çağdaş kansere yenik düştü

İnşaat ustası babası tedavisi için evini İstanbul’a taşımıştı. Çağdaş melek oldu.

Minik Çağdaş kansere yenik düştü
Haber61/Haber Servisi Levent USTABAŞI

Trabzon’u yasa boğdu. Minik Çağdaş’ı kanser illeti bırakmadı.

4 senelik mücadele sonunda hayata veda etti. Çağdaş Seyis 11 yaşında çok zeki bir çocuktu. Ailesinin göz bebeğiydi. Annesi Ayşe Seyis’in dünyası babası Adem Seyis’in gönüldaşıydı. Bu mutluluk 7 yıl sürdü. Çağdaş’ın lenf kanseri olduğu öğrenildi. Çağdaş’ı ailesi kanser illetinden kurtarmak için çareler aradı. İnşaat ustası babası Akçaabat İlçesi’ndeki evini kapattı. Sırf Çağdaş iyileşsin diye İstanbul’a taşındı. Kansere Çağdaş direnirken ailesi de onunla beraber direndi! 6 ay boyunca İstanbul’da yaşayan aile Bahçelievler Medicalpark Hastanesi’ne gidip geldiler. Tam kurtulacak denildiğinde ise acı haber geldi. Çağda fenalaştıktan sonra hayata gözlerini yumdu.

Akçaabat İlçesi Yaylacık mezarlığında bugün toprağa verilen Çağdaş’ın annesi, mezarı başında ağıtlar yaktı, yürekleri yaktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber