MHP Genel Başkan Yardımcısı Trabzon'a geliyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ve MYK üyeleri Trabzon'a geliyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Trabzon'a geliyor
MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ve MYK üyeleri Trabzon'a gelerek MHP politikasını anlatacak.

Emin Haluk Ayhan ve MHP heyeti 17 Aralık cumartesi günü Hamamizade Kültür Merkezi'nde saat 13.30'da teşkilat mensupları ve vatandaşlarla buluşacak. 

MHP Trabzon İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, MHP Başkanlığı'nın organizasyonuyla 15 Temmuz sonrası yaşanan olağanüstü gelişmelerle birlikte terör ve Fırat Kalkanı gibi Türkiye ve dünya gündeminde önemli yer tutan konularda MHP'in izleyeceği politikaları anlatmak üzere MHP heyetinin geleceği belirtildi. 

Açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin direktifleri doğrultusunda Türkiye genelinde bilgilendirme toplantılarının yapılacağı ifade edilirken MHP'nin izleyeceği yolun aktarılacağı toplantıya teşkilat mensupları ve Trabzonlular davet edildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber