Trabzon'da 170 mahalleye ulaşım sağlanamıyor!

Trabzon'da kar yağışı nedeniyle 170 mahallenin yolunun ulaşıma kapalı olduğu belirtildi.

Trabzon'da 170 mahalleye ulaşım sağlanamıyor!

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde özellikle yüksek kesimlerde etkili olan soğuk hava yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Trabzon’da kar nedeniyle kapanan 170 mahalle yolunun açma çalışmaları Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine ait 262 iş makinesiyle sürüyor. 

Trabzon il genelinde kar mücadelesi çalışmalarına aralıksız olarak devam ediliyor. İl genelinde önceki gece yağan kar nedeniyle ulaşıma kapanan mahalle yolları dün, gün boyu gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşıma açılırken dün gece tekrarlayan kar yağışı nedeniyle çok sayıda mahallenin yolu yeniden ulaşıma kapandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi ekipleri, gece boyunca devam edilen kar mücadelesi çalışmalarını günün ilk ışıklarıyla birlikte hızlandırdı. Trabzon il genelinde 15 Aralık saat 10.00 itibariyle 170 mahallenin yolu kar nedeniyle ulaşıma kapalı bulunurken, tüm ilçelerde çalışmalara aralıksız olarak devam ediliyor. Akşam saatlerine kadar söz konusu 170 mahallenin büyük çoğunluğunun yolunun yeniden ulaşıma açılması planlanıyor.

Trabzon'da 170 mahalleye ulaşım sağlanamıyor!
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler