Meydan esnafı genç muhabiri sahipsiz sandı

Trabzon Atatürk Alanı esnafı kaçak masaların haber olmasını istemiyor

Meydan esnafı genç muhabiri sahipsiz sandı
Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da bir türlü uslanmayan ‘Atatürk Alanı Esnafı’ haber yapmak isteyen Sonnokta Muhabiri Ali Osman Yürük’e saldırdı.

Haber61.net’e açıklama yapan Yürük, “Ramazan dolayısıyla kaldırımlara masa koyan ve yayaların geçişlerini engelleyen esnafları haber yapmak istiyordum. Bu kapsamda Uzunsokak civarından başlayarak Meydan’a geldim. Burada fotoğraf çekmek isterken lokantada çalışan personel bana saldırdı. Bir yumruk attı bana yerimden ayağa kalkmadım beni fazla hırpalamasınlar diye. Sonrasında Polis merkezine gittim ve şahıslardan şikayetçi oldum.” dedi.
 
Konu ile alakalı Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’de bir basın açıklaması düzenledi. Açıklamada, “Tek amacı daha yaşanabilir bir kent için haber üretmek olan meslektaşımız Ali Osman Yürük, Taksim Alanı’nda bir esnafın fiili saldırısına uğramıştır. Yargıyada intikal eden bu olaydan mağdur olan arkadaşımızın yanında olduğumuzu ve saldırıyı kınadığımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz.” ifadelerine yer verdi.
 
Haber61.net Haber Merkezi olarak Ali Osman Yürük arkadaşımızın yarım kalan haberini buradan yayınlıyoruz. Genç arkadaşımızın yazmak istediği haber; Trabzon’da Ramazan ayında 3 kuruş daha fazla kazanmak isteyen bazı kendini bilmez esnaf, bölgemize gelen turistlerin sokakta rahat yürümesini engeller vaziyette pervasız bir şekilde, yollara, kaldırımlara masa atarak kötü görüntülere neden oluyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesini konu ile alakalı çalışmaya davet ediyoruz.
 
 
Haber61.net ailesi olarak nerede bir basın mensubu şiddete maruz kalırsa yanında olacağız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber