Maçka Belediyesinde yolsuzluk iddiası

Trabzon’un Maçka İlçe Belediyesine İçişleri Bakanlığı tarafından yolsuzluk iddiası ile soruşturma başlatıldı. İçişleri bakanlığı tarafından 2013 – 2014 yılları arasında belediyede usulsüzlük yapıldığı ileri sürülerek dönemin belediye başkanı ve 11 çalışan

Maçka Belediyesinde yolsuzluk iddiası

Trabzon’un Maçka İlçe Belediyesine İçişleri Bakanlığı tarafından yolsuzluk iddiası ile soruşturma başlatıldı. İçişleri bakanlığı tarafından 2013 – 2014 yılları arasında belediyede usulsüzlük yapıldığı ileri sürülerek dönemin belediye başkanı ve 11 çalışanı hakkında inceleme başlatıldı.

İçişleri bakanlığının raporuna göre; ilçede yapılan ihalelerde fiyatların yüksek olduğu ve bir kısım malzemelerinde ihale sonrası belediyeye teslim edilmediği öğrenildi. Olayla alakalı Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı zimmete kamu malı geçirme sucunu işlemekten soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber