KTÜ TTO’ya proje başvuruları başladı

KTÜ TTO Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı etkinliği için başvurular başladı.

KTÜ TTO’ya proje başvuruları başladı

KTÜ TTO tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 6-8 Haziran 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı” etkinliği için başvurular başladı. Başvurular 5 Mayıs 2018 tarihine kadar devam edecek.


 
“Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı” Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin bitirme projelerinin sergilendiği bir etkinlik olarak ilk kez 2008 yılında gerçekleştirilmeye başlanmış, önce yılda iki defa daha sonra yılda bir kez sunulması ile 2015 yılına kadar her yıl düzenli olarak tekrarlanmış bir etkinlik olarak dikkat çekiyor.

2015 yılı itibariyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (KTÜ TTO) tarafından düzenlenmeye devam eden “KTÜ TTO Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı” etkinliği ile Ar-Ge ve inovasyon bilincinin yaygınlaşması, proje hazırlama ve geliştirme kültürünün oluşması, Üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ve yeni Ar-Ge ortaklıkları başlatılmasının desteklenmesi amaçlanıyor.

Ulusal alanda tüm kategorilerden teknoloji odaklı projelerle tüm proje fikri sahiplerinin başvurusuna açık olan “Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı” etkinliği bu yıl 6-8 Haziran 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 13. "Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı"nın son başvuru tarihi 5 Mayıs 2018 olarak belirlendi.

Her geçen yıl daha geniş katılımın sağlandığı ve daha özgün, yenilikçi projelerin yarışmasına imkan sağlayan proje pazarı 3 gün boyunca çeşitli etkinliklerle ziyaretçilerin ve proje sahiplerinin katılımına açık olacak.

KTÜ TTO’ya proje başvuruları başladı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber