| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 15 Ekim 2024 11:17 Güncellenme tarihi: 15 Ekim 2024 11:17

KTÜ Rektörü Çuvalcı’dan atama sürecinin uzaması ile ilgili açıklama geldi!

KTÜ Rektörü Hamdullah Çuvalcı, atanma sürecinin uzun sürmesi ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Hamdullah Çuvalcı, Haber61’e özel açıklamalarda bulundu. Rektör Çuvalcı, atanması ile ilgili süreci anlattı.

Sürecin uzaması ile ilgili açıklamalarda bulunan Çuvalcı, şu ifadelere yer verdi: “22 kişi mülakata girdi. Bazı adayların başvuruları kabul edilmedi yetiştiremediler. Mülakata girenlerden biriydim bende. Bekleniliyor muydu uzun sürmesini beklemiyorduk.

Çok aday başvuru yapınca malum süreç uzadı. Devam ettirmek istediğimiz şeyler vardı devam ettirmek istiyorduk. 4 yıldır yaptıklarımız takdir edildi.

Liyakat bizim için çok önemli. Teknik üniversiteye teknik rektör gerekli farklı bir bölümden olsaydı üzülürdüm.”

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

İlker atasoy
1 yıl önce

Düşüncenize katılıyorum. Başarılar hocam

B
Balıkçı
1 yıl önce

Doğru demiş hoca, 4 yılda 414 buluşa imza attınız…..!!!! Uçak, denizaltı ve gemi motoru icat ettiniz hepsinde su ile çalışıyor değil mi? Motor sistemlerinde Motor yağı yerine sızma zeytin yağı kullanılır ve bunu kimse yapamazdı zaten değil mi hoca…!!!! 4 yıl içinde 818 buluşa daha imza atarsınız inşallah…!!!!!!

S
Sezai SÖNMEZ
1 yıl önce

Yıllardır bitirilemeyen Diş hek.fakültesi binası na bir çözüm bulsanız,şehrimiz insanına,hocalara,öğrencilere yakışır hizmet sunulsa çok güzel olur.Mevcut bina çok yetersiz.KTÜ ye hiç yakışmıyor.