Kaymakam Hatipoğlu'ndan TGC'ye ziyaret

Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu TGC'yi ziyaret etti.

Kaymakam Hatipoğlu'ndan TGC'ye ziyaret

Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, çeşitli kurum ve kuruluşlara yönelik sürdürdüğü ziyaretler kapsamında, TGC’yi ziyaret etti. 


Kaymakam Numan Hatipoğlu’nu , Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  (TGC) Yusuf Turgut, Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. TGC Başkanı Yusuf Turgut, Kaymakam Numan Hatipoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

Yerel basının Demokrasinin vazgeçilmez unsurların başında yer aldığını belirten Kaymakam Numan Hatipoğlu, “Bilgilerin, gelişmelerindoğru bir şekilde vaktandaşlara ulaşmasında basına büyük görevler düşüyor. Basın Demokrasinin olmazsa olmazlarındandır.”dedi.

Kaymakam Hatipoğlu'ndan TGC'ye ziyaret

Yerel basını dikkatle izlediklerini belirten Kayşmakam Numan Hatipoğlu, “Çok orijinal haberlerle karşılaşıyoruz. Heb beraber el ele vererek şehrimizi çok daha iyi yerlere taşıyacağız. Bir vatandraşımız bir sıkıntı ile karşı karşıya kalıyorsu bunda hepimizin vebali var. Yerel basın, kamu hizmetinin daha vermili kullanılması için büyük görevler düşüyor”. dedi.  Kaymakam Hatipoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “İlimize, ülkemize attığınız manşetlerle, yazdığınız yazılarla, her türlü yorum, ilgiyle inanıyorum ki Trabzon’un  daha iyi noktalara gelmesi için yön verecektir. Önemli problemleri gündeme getiriyorsunuz, farkındalık oluşturuyorsunuz ve daha iyi ve güzelliklerle toplumu buluşturmaya çalışıyorsunuz. Basın aslında kurumsal bir hafıza ve o kurumsal hafızayı biz takip ederek, toplumun önünde giden, yön veren, dikkate getiren, iyi bir şekilde bunlar süzülebilirse, toplumu da daha iyi bir noktaya getirmiş oluruz” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Hatipoğlu'ndan TGC'ye ziyaret

Trabzon’da gazetecilerin zor şartlarda görev yaptığını anlatan Turgut, şehrin problemlerin çözümünde yerel basın, siyasiler, bürokrasi ve STK’ları yönlendirmede  etkili rodl aldığını söyledi.

Trabzon’da yerel basın olarak 10 bin gazete zattıklarını belirten Turgut konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Meslektaşlarımız zor şartlar altında görevini en iyi şekilde yapmaya gayret ediyor. Haberi en doğru şekilde okuyucularına sunmaya, kamuoyunu bilgilendirmeye çalışıyorlar'' dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından TGC Başkanı Yusuf Turgut, ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Numan Hatipoğılu’na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber